Videotuotanto ja sisältömarkkinointi

Outo video on kiinnostava

Posted by Jussi Koivusaari

Find me on:

30.1.2015 12:30:00

Outo video

Virheetön ja täydellinen ei ole kiinnostava. Outo, sopimaton, kummallinen, häiritsevä saa sen sijaan sähköimpulssit pääkopassa liikkeelle. Mistä on kyse? Miksi? Pakko katsoa. 

 

DiverXo_kopio-817531-edited.png

 

Rintamaitoa, viinikylpyjä ja kielisuudelmia

Kolmen Michelin-tähden ravintola DiverXo Madridista on riehakas, pimeä, häpeilemätön ja röyhkeä palvellessaan asiakkaita ja viestiessään siitä videoilla. He tekevät taidetta keittiössä, salissa ja ruudussa. En valitettavasti ole tutustunut heihin muuten kuin ruudun välityksellä, mutta kokemus oli väkevä. He ovat tehneet yli 10 minuutin hämmentävän ”elokuvan”, joka ei päästä katsojaa helpolla. WAU! 

 

Markkinointi on muistijäljen synnyttämistä mahdollisimman kustannustehokkaasti

Kolmen Michelin-tähden ravintolan kapasiteetti on erittäin rajallinen. Yhden illan aikana on mahdollista palvella kymmeniä tai korkeintaan muutamaa sataa asiakasta. Menestyäkseen vuosikymmenestä toiseen yrityksen on pystyttävä skaalaamaan maine, joka syntyy näistä kohtaamisista. Asiakkaat itsessään ovat oiva äänitorvi, mutta DiverXo ei ole tyytynyt siihen. He ovat sijoittaneet kymmeniä tuhansia euroja videoihin, jotka rakentavat mainetta keittiön ja salin ulkopuolella, väsymättä, vuodesta toiseen.

 

Uskalluksen puutetta?

Mistä syytä emme näe rohkeita, outoja ja mieleenpainuvia videotuotantoja enempää. Uskalluksen puute vaivaa suomalaista markkinointia. On ymmärrettävää että virheitä pyritään välttämään, mutta se johtaa usein huonoon ja tehottomaan lopputulokseen. Rahojen suoranaiseen hukkaamiseen. DiverXo on malliesimerkki päinvastaisesta, rohkeasta ja persoonallisesta videomarkkinoinnista. He leikittelevät katsojan ymmärryskyvyn ja sietokyvyn rajoilla. He antavat katsojan muodostaa tunnesiteen ja mielipiteen ilman pakkosyötettyä, valmiiksi pureskeltua näkökulmaa. Kolme tähteä ei tule sattumalta. Tämä toimii.

 

Ole oman yrityksesi DiverXo

Kaikilla ei suinkaan ole mahdollisuutta upottaa videotuotantoihin samaa euromäärää kuin pienellä espanjalaisella ravintolalla. Kaikkien ei myöskään ole syytä tehdä yhtä outoa ruokaa ja viestintää kuin chef David Muñoz. Olkaa kuitenkin rohkeita ja tehkää itsenne ja yrityksenne näköistä viestintää ja markkinointia.

Jos rohkeutesi riittää tilaa maksuton Hittivideon valmistuskaava pikaopas täältä.

 

Topics: Videotuotanto

   

Tilaa ilmainen pikaopas - Hittivideon valmistuskaava

Mistä on kyse?

Blogissa kerromme käytännön kokemuksia ja omia näkemyksiä videotuottanoista. Lue blogista videomarkkinoinnista, sisältömarkkinoinnista, ilmiöistä, tuotantoyhtiöistä ja toimialaan vaikuttavista trendeistä.

Pikaopas

Tilaa blogi

Viimeisimmät blogikirjoitukset